menu sluiten

Bo Sosef, acquisitie & communicatie 

Bo werkt sinds 2024 bij cepezed. Ze vult met haar achtergrond in kunst- en fotografiegeschiedenis het team aan met een verfrissende kijk op architectuur. Dit doet ze uiterst nauwkeurig alsook passievol.

creativebros

Bo rondde de bachelor kunstgeschiedenis af aan de Universiteit Leiden met een specialisatie in moderne kunst en de kunstmarkt. Hier bestudeerde zij ook architectuurgeschiedenis, waarin de nadruk lag op gebruikte materialen en de relatie tussen bouwstijl en tijdsgeest. Bo vulde haar bachelor aan met een master in Film and Photographic Studies, met een focus op het medium van de fotografie.

cepezed’s ambitie om een verschil te maken met hun ontwerpen en gebouwen spreekt Bo ontzettend aan. Ze hecht net als cepezed veel belang aan circulariteit en het nadenken over de toekomst van ontworpen gebouwen.

Ook voelt Bo zich op haar plek in het ‘gepassioneerde team, die verder durft te kijken dan de conventionele manier van bouwen. Op deze manier kom je verder en kan je verschil maken.’ Dit is een mentaliteit waar Bo graag aan bij wil dragen en wil laten groeien.

Een trots makend project is voor Bo het circulaire kenniscentrum in Heerde, door het nieuwe karakter wat gecreëerd is met veelal bestaande materialen. Ze vindt een regulier ontwerpproces ‘ook ontzettend intrigerend, maar iets nieuws creëren met wat je al hebt, is precies het out of the box-denken van cepezed dat haar zo aanspreekt.’